Menu

Korendag 3 november 2018

Tweede korendag bij popkoor WatZUP


Na de succesvol verlopen eerste korendag op 12 november 2016 hebben we besloten om voor
3 november 2018 een tweede korendag te organiseren. Deze korendag valt samen met het 10-jarig bestaan van popkoor WatZUP. De inschrijving is inmiddels gesloten, we kunnen 30 koren plaatsen.
De komende maanden zullen we het programma voor deze dag verder vorm gaan geven.Grandioos verlopen KORENDAG 2016


Op 12 november 2016 heeft popkoor WatZUP voor het eerst een korendag georganiseerd in partycentrum Coelenhage in Wezep.
Na een lange voorbereidingsperiode (vanaf februari 2016) was het dan eindelijk zover. Om 11.30 uur werd de korendag geopend door burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Oldebroek. Volgens een strak schema traden in drie zalen van partycentrum Coelenhage vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur achtereenvolgens 28 koren op. Een gevarieerd aanbod aan koorzang door popkoren, shantykoren, seniorenkoren, jeugdkoren, gospelkoren e.d. Volgens de deelnemende koren was alles tot in de puntjes geregeld. Popkoor Watzup heeft al haar 68 leden in stelling gebracht om het evenement, samen met de medewerkers van partycentrum Coelenhage, in goede banen te leiden en ontving louter complimenten en felicitaties met deze fantastische verlopen dag. Als toetje op de taart verzorgde popkoor WatZUP zelf onder massale belangstelling de finale van de korendag met een optreden van 21:00 tot 21:30 uur.
Aansluitend startte DJ Rick van Velthuysen (bekend van Radio Veronica) de afterparty, waarbij het nog lang gezellig bleef.
Mede door het enthousiasme van de deelnemende koren, waarvoor onze oprechte dank, hebben we er met elkaar een geweldige dag van kunnen maken, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Voor een video-impressie kijk op LOCOURANT

Voor een foto-impressie kijk op Foto's korendag

Voorbereiding KORENDAG 12 November 2016


Popkoor WatZUP organiseert op zaterdag 12 november 2016 in partycentrum Coelenhage te Wezep een Korendag. Op deze dag zullen vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur in 3 verschillende zalen doorlopend optredens te horen zijn van een bonte mengeling aan koren alle uit en rond de regio Noord Veluwe. In totaal doen er 28 koren mee aan deze dag, oftewel ruim 850 zangers. Het zalencentrum is open vanaf 11.30 uur, om 11.45 uur vindt de opening plaats.

Promotie video Loco TV

Aanplakbiljet.pdf

Programma Korendag 12 november 2016.pdf

Entree EUR 4,00, kinderen t/m 12 jaar EUR 2,00

Na afloop vanaf circa 21.30 uur verzorgt partycentrum Coelenhage met medewerking van DJ Rick van Velthuysen (bekend van Radio Veronica) een afterparty voor de deelnemende koren en betalende bezoekers.

Onze sponsoren voor deze dag: Partycentrum Coelenhage - Rabobank - SMG-Groep Hasselt - Muziekhuis Souman - De Grooth Audio Service Elburg - BergGas - James Dean - Veldman Productions - Lodewijk Assurantiƫn - Stefan Verkerk Fotografie en Webdesign